Vær med!

Har du lyst til at blive en del af vores team enten som instruktør, kostvejleder, coach, administrativt eller på anden vis så ring eller skriv til os på 70 70 29 20 eller email info@fitforkids.dk

Alle vores FitforKids instruktører bliver uddannet på FitforKids Instructor Camps, der holdes et flere gange om året i både Jylland (Esbjerg) og på Sjælland (København).

Vi har en meget høj faglighed blandt vores FitforKids Instruktører: 80 % af vores instruktører er nemlig enten færdiguddannede fra eller studerende på Ernæring- og Sundhed (Professionshøjskolen Metropol), Lærerseminariet eller Idrætslinjen på Universitetet. Den gennemsnitlige FitforKids instruktør er endvidere ofte også fitness-instruktøruddannet og/eller har arbejdet som børneholdsinstruktører på andre børnevægttabsprogrammer, i idrætsforeninger eller i fitnesscentre.

MEN det afgørende for om du bliver en god FitforKids Instruktør er ikke din faglighed.

Det er dit hjerte.

Altså om du har hjertet med.

At arbejde med overvægtige børn er hårdt og kræver en psyke, der kan holde fast i det positive. De børn du møder som FitforKids Instruktør, er jo ikke ligesom børnene, der går til Volleyball eller håndbold. Et FitforKids barn kan meget vel være modvillig over for at træne og føle sig utilpas eller dum i den situation. Det gør, at dine evner til at motivere og inspirere er helt afgørende for, om du kan hjælpe FitforKids barnet.

Derfor er det, der er fælles for vores mest succesrige Instruktører, at de har hjertet med; at de er fantastiske inspiratorer og dygtige ledere.

Det er så også en af de ting, du lærer at blive rigtig god til hos FitforKids; at lede gennem inspiration.

Og dét er en evne, du kan tage med dig overalt og få stor glæde af i livet.

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig, så kom og vær med!

Vi glæder os til at hilse på dig.