Bliv frivillig hos FitforKids

Bliv frivillig i FitforKids og mærk, hvor stor forskel du kan gøre i et barns liv! Du får fantastiske varme betydningsfulde øjeblikke med FitforKids børnene og oplever helt tæt på deres sejre og kampe. Vi kan godt love dig, at du vil få både sved på panden, sjove oplevelser og en glædeståre i ny og næ, når en eller flere af vores seje unger (og forældre) overvinder sig selv, lykkes med noget de aldrig havde troet de skulle kunne og vokser og styrkes sammen med og på grund af dig og din indsats. Det er smukt at være vidne til og smukt at være en del af. Så kom og vær med! <3

Du behøver ikke vide en masse om sundhed eller ernæring, og du behøver heller ikke at have en uddannelse indenfor kost eller træning. Du behøver heller ikke være i super form eller åleslank.

Til gengæld skal du være stabil. Du skal være et fast anker. Børnene og familierne og de andre frivillige på holdet skal kunne regne med dig. Så du er højst sandsynligt en som folk regner med og kan stole på er der for dem.

Vi uddanner dig i vores forskningsbaserede, videnskabeligt dokumenterede og prisvindende FitforKids-program på vores FitforKids Instructor Weekend-Camp som afholdes mange gange om året på både Sjælland og i Jylland. Camp'en har særlig fokus på træning og kostvejledning, og hvis den blev udbudt som et kursus ville den koste mindst kr. 5.000 men er gratis.

Send en e-mail hvor du kort fortæller hvem du er, og hvorfor har lyst til at blive frivillig i FitforKids. Husk at notere by og tlf. og send det hele til info@fitforkids.dk.

Og lad os så komme ud og hjælpe nogle børn! <3

Kh FitforKids Teamet