Din familie

FitforKids er for dig, der ønsker en sundere eller slankere eller stærkere eller gladere familie!

Hos os er alle velkomne; om du eller dit barn vil tabe sig, komme i bedre form, have mere overskud, mere energi eller føle dig bedre tilpas i din krop, så er FitforKids åben og velkommen for dig!

Først og fremmest så er der plads til DIG! <3 Og til hele din familie. I FitforKids rummer vi alle forskellige typer af drømme, mål og ønsker – også de ganske små. Hvis bare det du og din familie drømmer om, er noget som vi kan hjælpe jer med, med vores program, så står vi klar i FitforKids med åbne arme.

Vi har mange børn og familier, der kommer hos os, fordi de vil tabe sig. Og det er nok også vægttab, som FitforKids er bedst kendt for.

MEN vi har også mange familier, som har det ønske at føle sig rigtige og vil væk fra en forkerthedsfølelse og have mere glæde ved sin krop. Og i FitforKids støtter vi 100 % op om, at ALLE har ret og grund til at kunne lide sig selv, sådan som de er og ser ud. Forskning siger nemlig, at jo mere tilfreds man er med sin krop, jo mere lyst har man til at træne. Derfor handler meget i FitforKids om, at vi lærer hinanden at acceptere os selv, som vi er, og at kunne lide os selv, som vi er; vi skal kunne give os selv en varm og kærlig krammer og sige ”du er god nok!”.

Når vi har som fundament, at vi allerede og altid er ”gode nok som vi er”, så er det tit lettere at kigge indad og spørge: ”Hvad kunne jeg have lyst til at forandre det til bedre?”.

I FitforKids siger vi, at vi skal turde drømme. Vi skal turde at stille modige spørgsmål som ”Hvad drømmer du om at ændre?” ”Hvad gad du godt at gøre? At kunne?” ”Hvad ville dit barn blive så glad for at kunne?”

Nedenfor kan du læse udsagn fra et lille udsnit af de tusindvis af familier, der siden vi startede i 2007 har gået hos os og fulgt FitforKids-programmet og ladet os få lov til at være en del af deres rejse mod en sundere, slankere, stærkere og gladere familie.

Vi håber, at du har lyst til at vi også skal følges ad med din familie på jeres rejse mod mere selvtiltro, overskud, hverdagsglæde og LivsEnergi!

Klik på linket nedenfor og bliv en del af Danmarks største Empowerment fællesskab for børnefamilier; FitforKids!

Forældre-udsagn

Min søn går der og han er glad for det, og det gør ham godt, og hvis det kan hjælpe børn til et sundere og aktivt liv, er det super!

- Trine Lykke-kølleskov Christensen

Det er et fantastisk gratis tilbud. Min søn er meget glad for at gå der. Hele familien er med en gang om ugen og ellers går det tilmeldte barn selv en gang om ugen.

- Anja Gervig Johansen

Syntes det er et super koncept

- Henrik Holm-Kjar

De giver børne motivation og selvværd?

- Jeanett Mia Elleby Pedersen

De gør en kæmpe forskel for ungerne, med deres energi, opmuntring og engagement under træningerne. Kan absolut kun give FitforKids mine bedste anbefalinger til alle familier med børn der gerne vil tabe sig.

- Christine Schobius Vinther

Det er det bedste jeg gjort for mit barn.

- Gulcan Baser

Fit for kids er fantastisk og er stor hjælp for hele vores familie.

- Carsten Rørholt

Et helt unikt sted for børn der savner fælleskab og synes at kroppen er en svær størrelse . Og også fordi trænerne der udfører arbejdet med ungerne, gør livet til en leg med deres store dedikation og gejst

- Maj-Britt Christensen

Mit søde gudbarn Sofus, er en af de drenge som er glad for at være med i jeres projekt. Det gør godt i Sofus' familie ?? Hilsen moster Lillian

- Lillian Kokholm

Forældre der sammen med deres børn får gladere børn og har noget at være fælles om... og motion er jo vigtig og sjovere at gøre sammen med andre venner

- Susan Vester

Fantastisk engagement. Mine børnebørn har haft stort udbytte af jer

- Else Stokholm

Super alternativ motionstilbud - også til alternative børn

- Henrik Eriksen

Super sjovt med leg og motion sammen med andre forældre og ikke mindst børnene som tydeligt får noget ud af konceptet med at tabe sig...

- Lars Hansen

FitforKids gør en kæmpe indsats og de hjælper min søn i en svær tid ??

- Eddy René Van Bragt

FitforKids er rigtig dygtige til at hjælpe familien til en ny og positiv livsstil- som børnene kan overskue og se sig selv i??

- Camilla Bakke Rørholt

Min datter har stor gavn af fit for kids og det er nogle super dygtige og søde træner

- Linda Ankjær

FitforKids; fordi alle børn har ret til et godt fritidstilbud.

- Charlie Johansen

FitforKids gør så meget godt for de børn der er overvægtige og har det svært så deres arbejde er bare guld værd??

- Tina Silberg