Din familie

FitforKids er for dig, der ønsker en sundere, slankere, stærkere og gladere familie!

Hos os er alle velkomne; om du vil tabe dig (eller dit barn vil), komme i bedre form, have mere overskud, mere energi eller føle dig bedre tilpas i din krop, så er FitforKids åben og velkommen for dig!

Først og fremmest så er der plads til DIG! <3 Og til hele din familie. I FitforKids rummer vi alle forskellige typer af drømme, mål og ønsker – også de ganske små. Hvis bare det du og din familie drømmer om, er noget som vi kan hjælpe jer med, med vores program, så står vi klar i FitforKids med åbne arme.

Vi har mange børn og familier, der kommer hos os, fordi de vil tabe sig. Og det er nok også vægttab, som FitforKids er bedst kendt for. Men vi har også mange familier, som har det ønske at føle sig rigtige og vil væk fra en forkerthedsfølelse og have mere glæde ved sin krop. Og i FitforKids støtter vi 100 % op om, at ALLE har ret og grund til at kunne lide sig selv, sådan som de er og ser ud. Forskning siger nemlig, at jo mere tilfreds man er med sin krop, jo mere lyst har man til at træne. Derfor handler meget i FitforKids om, at vi lærer hinanden at acceptere os selv, som vi er, og at kunne lide os selv, som vi er; vi skal kunne give os selv en varm og kærlig krammer og sige ”du er god nok!”.

Og SÅ skal vi turde kigge på, hvad vi kunne have lyst til at forandre det til bedre; vi skal turde drømme. Vi skal turde stille modige spørgsmål som ”hvad drømmer du om at gøre noget ved? Hvad gad du godt at kunne? Hvad ville dit barn blive så glad for at kunne?” og ”Hvilket selvbillede ville du ønske for dit barn, at dit barn havde?”

Nedenfor kan du læse udsagn fra et lille udsnit af de tusindvis af familier, der siden vi startede i 2007 har gået hos os og fulgt FitforKids-programmet og ladet os få lov til at være en del af deres rejse mod en sundere, slankere, stærkere og gladere familie.

Vi håber at du har lyst til at vi også skal følges ad med din familie på JERES rejse mod mere selvtiltro, overskud, hverdagsglæde og LivsEnergi!

Klik på linket nedenfor og bliv en del af Danmarks største empowerment fællesskab for børnefamilier; FitforKids!